واگذاری نظارت بر انتخابات شوراها به شورای نگهبان-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

واگذاری نظارت بر انتخابات شوراها به شورای نگهبان

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران، گفت: تعجب می کنم که نظارت بر انتخابات شوراها که در اختیار مجلس است را می‌خواهند به شورای نگهبان واگذار کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 06
کد خبر: ۵۷۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر مرتضی الویری، در نطق پیش از دستور در دویست و سی چهارمین جلسه شورای شهر تهران، اظهار داشت: طرح قانونی نظارت بر انتخابات کشور که مجلس نظارت بر آن را به یک کمیسیون هفت نفره واگذار کرده است و دبیرخانه آن نیز در شورای نگهبان تشکیل خواهد شد جای تأمل دارد. در اصل ۹۹ قانون اساسی حوزه نظارت شورای نگهبان در انتخابات مشخص شده است با توجه به اینکه در زمان تدوین قانون اساسی این امر به این نهاد واگذار نشد.

 

وی افزود: با توجه به نظارت شورای نگهبان بر انتخابات ریاست جمهوری که نهایتاً ده کاندیدا دارد، این نهاد چگونه می‌خواهد به انتخاباتی مانند شوراها با نیم میلیون کاندیدا نظارت کند.

 

الویری افزود: تعجب می‌کنم که نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نظارت بر انتخابات شوراها که در اختیار مجلس شورای اسلامی است را می‌خواهند به شورای نگهبان واگذار کنند.

 

وی گفت: طرح حذف یک درصد مالیات ارزش افزوده که در مجلس شورای اسلامی تصویب شده باعث کاهش درآمدهای شهرداری‌ها خواهد شد که با توجه به بحران مالی شهرداری‌ها تقاضا دارم که در این طرح بازنگری شود.

 

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران ادامه داد: همچنین لایحه درآمدهای پایدار که ثمره چهار دهه بررسی کارشناسی است و در مجلس و دولت تصویب شده، برای تأیید به شورای محترم نگهبان فرستاده شد و باید این موضوع مورد اهمیت قرار گیرد که یک بدنه وسیع در سطح کشور از همین عوارض وضع شده در لایحه درآمدهای پایدار تأمین می‌شود لذا انتظار داریم که مورد عنایت بیشتر قرار گیرد.

 

وی افزود: در مورد طرح مجانی شدن برق اگر بخواهیم این طرح را اجرا کنیم باید بتوانیم منابع آن را تأمین کنیم که هنوز محل تأمین منابع مالی مشخص نیست و همچنین این طرح مشترکین را به مصرف بیشتر تشویق می‌کند.

 

مهر

ارسال نظر